KJENN OSS

Oppnå en ny positiv livsstil for deg, basert på energien og lykken som genereres av dans, med sikte på å utvikle sunne vaner for sinn og kropp.

Du kan være en del av vårt fellesskap av mennesker som gjennom filosofien til XTROMBA WORLD har impregnert livet hans med en optimistisk holdning og med større tillit til hans evne til å møte hverdagen, takket være et aktivt sinn, en bevegelig kropp, et sunt kosthold og menneskelig og faglig utvikling.

Uavhengig av alder eller kjønn, påvirker livsstilen du fører på daglig basis din fysiske og følelsesmessige helse, og det er derfor vi hos XTROMBA WORLD bryr oss om å følge retningslinjer som bidrar til din generelle gode tilstand. For å gjøre dette implementerer vi tre elementer som, fra bunnen av dansen, vil styrke deg sterkt.

1. EMOTIONELL UTVIKLING / 2. FYSISK AKTIVITET MED DANS / 3. SUNT ERnæring / 4. PROFESJONELL EVOLUSJON

Hvis du adopterer sunne matvaner og regelmessig trener en energisk treningsdans, vil du automatisk oppleve større mental og følelsesmessig velvære. For på XTROMBA WORLD hjelper vi deg med å ta vare på deg selv!.

FLEKSIBILITET

UTHOLDENHET

ENERGI

FESTNING

VITALITET

LYKKE

INTEGRERING

MOTIVASJON

SAMFUNN

HUKOMMELSE

MYNDIGGJØRING

SPIS SUNT. RIKTIG VEKT. EFFEKTIV IMMUNSYSTEM. TARMBALANSE.

EKSTRA PENGER.
VÆR DIN EGEN SJEF.

XTROMBA det er en ekte eksplosjon avpositiv energi, et følelsesmessig løft av sinn og kropp, basert på en livsstil full av holdning, styrke, glede og energi… Gjennom dans.

XTROMBA Det er en autentisk eksplosjon av positiv energi, en emosjonell forhøyelse av sinn og kropp, basert på en livsstil full av holdning, styrke, glede og La Energy… Gjennom Danse.

© Xtromba – Alle rettigheter reservert.

© Xtromba – Todos los derechos reservados.