KJENN OSS

Oppnå en ny og positiv livsstil basert på energien og lykkefølelsen du oppnår gjennom XTROMBA FIT og sunne vaner for kropp og sinn gjennom XTROMBA WORLD.

Du vil inkluderes i ett fellesskap av mennesker som gjennom XTROMBA WORLD har opplevd positiv vekst i sin måte å møte hverdagen, takket være ett sunnere sinn og helhetlig helse.

Gjennom filosofien til XTROMBA WORLD vil du oppleve å få en mer positiv holdning og få bedre evne til å møte hverdagen. Uavhengig av alder og kjønn. XTROMBA WORLD følger noen retningslinjer for å oppnå akkurat dette, og de deles opp i 4:

1. EMOSJONELL UTVIKLING. 2. FYSISK AKTIVITET VIA DANS. 3.SUNN ERNÆRING. 4. UTVIKLING.

Hvis du adopterer sunne matvaner og regelmessig trener en energisk treningsdans, vil du automatisk oppleve større mental og følelsesmessig velvære. For på XTROMBA WORLD hjelper vi deg med å ta vare på deg selv!.

FLEKSIBILITET

UTHOLDENHET

ENERGI

STYRKE

VITALITET

LYKKE

MOTIVASJON

INKLUDERING

HUKOMMELSE

MYNDIGGJØRING

SPISE SUNT STYRKE IMMUNFORSVARET BALANSERT MAGE/TARM SYSTEM

BLI INSTRUKTØRVÆR DIN TJEN PENGER

XTROMBA er en eksplosjon av positiv energi, et følelsesmessig løft av kropp og sinn, basert på en livsstil fylt med gode holdninger, styrke, glede og energi. Som vi skaper gjennom dansen!

XTROMBA Det er en autentisk eksplosjon av positiv energi, en emosjonell forhøyelse av sinn og kropp, basert på en livsstil full av holdning, styrke, glede og La Energy… Gjennom Danse.

© Xtromba – Alle rettigheter reservert.

© Xtromba – Todos los derechos reservados.