XTROMBA NUTRIX

KOMMER SNART!

LA DEN

GODE MATEN

Hvor mange ganger har du ønsket å starte en god diett for å hjelpe deg med å oppnå et annet fysisk utseende og føle deg mer komfortabel med deg selv

Det hektiske livet, arbeidsplanene, komplikasjonen med å tilberede to forskjellige måltider, bare for å unngå problemer som familien din ikke vil spise den samme sunne maten som du vil begynne å implementere i måltidene dine, for eksempel de fryktede “grønnsakene” .

Dette er noen av hindringene som kan oppstå, som sammen med din mangel på tålmodighet i å skape en adekvat matbevissthet, gjør denne utfordringen til en total oppoverbakke, der vi ender opp med å gi opp for å falle tilbake til inngrodde dårlige vaner.

CLASES EN DIRECTO: Live Streem

IDIOMA: Español

DURACIÓN: 60Minutos

HORARIO: Lunes, Miércoles, Viernes 18:15h

¡Crea tu cuenta ahora y obtén 1 prueba GRATIS por 24 horas!

AL REGISTRARTE ACEPTAS LA POLITICA DE PRIVACIDAD Y LOS TERMINOS Y CONDICIONES DE USO

XTROMBA det er en ekte eksplosjon avpositiv energi, et følelsesmessig løft av sinn og kropp, basert på en livsstil full av holdning, styrke, glede og energi… Gjennom dans.

XTROMBA Det er en autentisk eksplosjon av positiv energi, en emosjonell forhøyelse av sinn og kropp, basert på en livsstil full av holdning, styrke, glede og La Energy… Gjennom Danse.

© Xtromba – Alle rettigheter reservert.

© Xtromba – Todos los derechos reservados.