XTROMBA JUNIOR

KOMMER SNART!

Hos Xtromba Junior vil vi hjelpe deg med å utvikle din emosjonelle intelligens gjennom dans

De som er gode foreldre som deg, det de ønsker mest er det å være gode foreldre.

Åpenbart i prosessen gjør du feil, fordi arbeidet med å være far kommer uten en manual med deg, for å tjene som en guide for å vite hvordan du skal handle når og som det skal.

Så ved å ønske å føle deg som en god far, ender du opp med å lage din egen foreldreformel med sikte på en lovende fremtid for dem, men utover å ønske at de skal vokse opp, studere, ta eksamen og ha en god jobb, det sanne arbeidet til hver god far. Det er å utstyre barna deres med de egenskapene som ikke sees med det blotte øye, å utdanne dem i de verdiene av indre styrke som gir dem en solid base for å utvikle seg som gode mennesker.

Hos Xtromba Junior hjelper vi deg gjennom vår Fit-dansdisiplin, grunnleggende i den emosjonelle utviklingen til barn og lekende aktiviteter for å forsterke deres psykomotoriske utvikling.

De første årene av ditt barns barndom er avgjørende for å få den maksimale kreative kraften ut av dem, forsterke deres selvfølelse og personlighet, øke deres selvfølelse, innpode godt teamarbeid og lære dem respekt for deres “Indre Selv”.

Start nå for å slå seg sammen med oss ​​og nyt å se barnet ditt øke sine emosjonelle og fysiske evner gjennom en så morsom aktivitet som dans.

CLASES EN DIRECTO: Live Streem

IDIOMA: Español

DURACIÓN: 60Minutos

HORARIO: Lunes, Miércoles, Viernes 18:15h

¡Crea tu cuenta ahora y obtén 1 prueba GRATIS por 24 horas!

AL REGISTRARTE ACEPTAS LA POLITICA DE PRIVACIDAD Y LOS TERMINOS Y CONDICIONES DE USO

XTROMBA det er en ekte eksplosjon avpositiv energi, et følelsesmessig løft av sinn og kropp, basert på en livsstil full av holdning, styrke, glede og energi… Gjennom dans.

XTROMBA Det er en autentisk eksplosjon av positiv energi, en emosjonell forhøyelse av sinn og kropp, basert på en livsstil full av holdning, styrke, glede og La Energy… Gjennom Danse.

© Xtromba – Alle rettigheter reservert.

© Xtromba – Todos los derechos reservados.