XTROMBA JUNIOR

KOMMER SNART!

HOS XTROMBA JUNIOR KAN DU UTVIKLE DINE EMOSJONELLE INTELLIGENS GJENNOM DANS

Alle foreldre ønsker det beste for sine barn, og gjør så godt de kan under oppveksten. Vi gjør alle åpenbart i denne prosessen, fordi det kommer ingen bruker manual for hvert enkelt barn på hvordan du skal forstå eller handle enhver situasjon med barnet.

Så ved ønske om å bli en god mor eller far, ender du opp med å lage din egen manual på hvordan gjøre det beste for barnet ditt, på hvordan barnet skal kunne få de beste forutsetninger i livet fremover. Vi gir de oppdragelse med fokus på gode verdier som empati, ærlighet og fokus på deres kvaliteter slik at de kan vokse til gode medmennesker.

Hos XTROMBA FIT JUNIOR hjelper vi barn og unge til å utforske sin emosjonelle utvikling gjennom dansen og lekende aktiviteter for å styrke deres psykomotoriske utvikling.

CLASES EN DIRECTO: Live Streem

IDIOMA: Español

DURACIÓN: 60Minutos

HORARIO: Lunes, Miércoles, Viernes 18:15h

¡Crea tu cuenta ahora y obtén 1 prueba GRATIS por 24 horas!

AL REGISTRARTE ACEPTAS LA POLITICA DE PRIVACIDAD Y LOS TERMINOS Y CONDICIONES DE USO

XTROMBA er en eksplosjon av positiv energi, et følelsesmessig løft av kropp og sinn, basert på en livsstil fylt med gode holdninger, styrke, glede og energi. Som vi skaper gjennom dansen!

XTROMBA Det er en autentisk eksplosjon av positiv energi, en emosjonell forhøyelse av sinn og kropp, basert på en livsstil full av holdning, styrke, glede og La Energy… Gjennom Danse.

© Xtromba – Alle rettigheter reservert.

© Xtromba – Todos los derechos reservados.