XTROMBA FIT – NORSK

KRAFTIG DANSEFITNESS

ARTIKLER

ARTIKLER

XTROMBA FIT

XTROMBA FIT

LYKKE

STYRKE

HOLDNING

ENERGI

XTROMBA FIT® Det er en treningsdans med høy effekt med varierte og funksjonelle stiler. En time med undervisning er en ekte eksplosjon av positiv energi!

Med XTROMBA FIT® vil du følelsesmessig heve sinnet og kroppen gjennom holdningen, styrken, gleden og energien som frigjøres gjennom musikk og dans ledet av våre masterinstruktører av XTROMBA FIT®.

LA OSS STARTE

LA OSS STARTE

BEGYNNINGEN

BEGYNNINGEN

ROUDDY SUÁREZ, CEO og grunnlegger av merkevaren XTROMBA FIT®, skapte denne metoden i 2017. I sin søken etter å gjøre en disiplin i form av en frisk dans svært forskjellig fra det som til da ble sett i sportssentrene i Murcia-regionen, er formålet hans at denne metoden, i dag kjent av mange mennesker, utenfor av hva som er tradisjonelle treningsdanseklasser.

Det er på OLIMPIC CLUB Sports Center i Murcia, hvor det begynner sin reise til dags dato, og oppnår en utvidelse av aktiviteten på forskjellige steder i regionen Murcia og Valencia.

HVA GJØR OSS

HVA GJØR OSS

ANNERLEDES

ANNERLEDES

XTROMBA FIT® er en aktivitet med høy effekt, i løpet av den 1-times økten den utføres

XTROMBA FIT® Den er basert på “EFTER-BURN”-effekten, som refererer til kaloriene som forbrennes etter sport. I XTROMBA FIT® får vi mest mulig ut av denne naturlige prosessen i kroppen, for dette setter vi inn ulike intensiteter gjennom hele timen, slik at kroppen din ikke blir vant til oksygen og derfor jobber hardere.

Jobber i henhold til “AFTER-BURN”-effekten, i XTROMBA FIT® Vi blander passform dansetrening med aerobe og styrkebevegelser, slik at vi kan få fart på stoffskiftet. Alt dette i en XTROMBA FIT®-økt på minst 45 minutter.

Vår XTROMBA FIT®-dansdisiplin har som utgangspunkt å basere timene våre på koreografier som foregår i samme sekvens av trinn uansett hvor aktiviteten undervises, på denne måten oppnår vi det XTROMBA FIT® også være en organisasjon knyttet til og koordinert med hver og en av sine Master Instructor-medlemmer fra hvor som helst i verden.

I tillegg er de samme masterinstruktørene godt forberedt, fysisk og følelsesmessig, og er i stand til å effektivt utføre trenerfunksjonen sammen med sine assistentstudenter.

MILJØ

MILJØ

FOR DETS

FOR DETS

UTVIKLING

UTVIKLING

XTROMBA FIT® Det er en aktivitet som foregår både inne og ute. Alltid, respektere og ta hensyn til kapasiteten som er tillatt i anlegget som brukes til treningsøkten vår.

Uavhengig av type miljø, i XTROMBA FIT® Vi tar alle COVID-tiltak som er angitt av våre kompetente myndigheter på alvor, for riktig og sikker utførelse av idrettsaktiviteten, uten på noen måte å medføre en risiko for folkehelsen. For eksempel: bruk av signalelementer på gulv, bruk av hydroalkoholholdig løsning eller geledispensere på strategiske punkter og kapasitetskontroll i hvert anlegg.

VÅRE

VÅRE

MÅL

MÅL

XTROMBA FIT® tiene dos objetivos muy bien marcados, los cuales, a lo largo de los últimos años, ya se han ido llevando a cabo.

1. Gjør XTROMBA FIT® til en referanse som en ny høyintensiv treningsdansemetode. Og det er ekte, ettersom hver av personene som til dags dato har levd opplevelsen av en XTROMBA FIT®-klasse kommer til å føle maksimal tiltrekning for energien og den gode atmosfæren som dukker opp i hver av våre klasser.

Y Og derfor er målet vårt hver dag at flere mennesker kan lære om aktiviteten vår og med den utvide følelsene sine gjennom timene våre.

2. Tren det største antallet mennesker som XTROMBA FIT® Master Instructors og utvider derved aktiviteten vår gjennom 100 % trente fagfolk, både fysisk og følelsesmessig. Folk som kan dra nytte av aktiviteten vår for å tilegne seg større kunnskap som oppmuntrer dem til å utvikle sin emosjonelle intelligens som mennesker og som treningseksperter.

For øyeblikket har XTROMBA FIT® et team av sertifiserte og aktive masterinstruktører, distribuert i hele Murcia-regionen og Valencia. Og hver gang vokser den gruppen.

KJENN DE

KJENN DE

10 FORDELENE

10 FORDELENE

XTROMBA FIT® er mer enn en morsom dansestil, i tillegg til å holde deg i form, hjelper den deg med å forbedre mange av dine fysiske evner. På denne måten vil den hyppige øvelsen gi store fordeler for kroppen din så vel som for sinnet ditt.

Din allierte for å gå ned i vekt

Det er anslått at på enalvtimes konstant dansing kan du forbrenne mellom 200 og 400 kalorier! En studie publisert i Journal of Physiological Anthropology fant at dans er like nyttig for vekttap og økt aerob kraft som sykling og jogging.

Fleksibilitet, styrke og motstand

Fleksibiliteten, styrken og utholdenheten oppnådd ved dans bidrar til å holde kroppen skadefri. En studie fra University of Washington viste at dansing av tango ble funnet å være bedre enn andre øvelser for å forbedre bevegelsesevnen hos Parkinsonspasienter. Dansen definerer musklene uten å forstørre den, den gjør oss mer atletiske og gjør oss mer aktive mennesker.

FULL AV ENERGI

Dans er en aktivitet som mange tror utelukkende er bestemt til å få venner på fester. Imidlertid fant en studie publisert i The Scholarly Publishing and Academic Resources Coalition at en dansetime i uken forbedrer fysisk ytelse og øker energinivået.

Eliminer stress

Dans er utmerket for å hjelpe mennesker som lider av depresjon. I tillegg til å stimulere produksjonen av endorfiner, hjelper det å kontrollere følelsen av isolasjon. I følge en studie publisert i International Journal of Neuroscience, bidrar dans til regulering av serotonin- og dopaminnivåer, viktige nevrotransmittere for å unngå å falle i depresjon.

Multipliser sexappellen din

Dans kan være et flott forførelsesvåpen. I følge en studie fra University of Hertfordshire, England, gjør kadensen til musikalske rytmer, samt kroppsuttrykk, den ideell for å vekke seksuell attraktivitet. For forskere utgjør noen former for dans den menneskelige ekvivalenten til frieri av fugler.

Styrke hjertet ditt

Det hjelper hjertet ditt å holde seg sterkt ved å øke pulsen og følgelig forbedre lungekapasiteten. American Heart Association anbefaler dans som en aerob trening for å redusere risikoen for hjertesykdom. En italiensk studie viste at personer med hjertesvikt som drev med dans forbedret hjerte- og pustehelsen.

Senker kolesterolet

Har du høyt kolesterol? I tillegg til rusmidler og riktig ernæring, vil dans bidra til å redusere det totale kolesterolnivået i blodet. Denne aerobe treningen senker spesielt LDL-kolesterol, kjent som dårlig, og bidrar til å øke HDL- eller gode kolesterolnivåer.

ANTIDOT MOT OSTEOPOROSE

Dans er en styrkeøvelse som kan forhindre bentap og er best for å tone bein uten å belaste ledd. Mange dansestiler krever bevegelser som styrker bein som tibia, fibula og femur.

øke hukommelsen

Visste du at dans kan bidra til å reversere volumtapet i hippocampus? Ifølge en studie publisert i New England Journal of Medicine, er dette den delen av hjernen som kontrollerer hukommelsen, noe som vil forhindre senil demens i fremtiden. Å lære danserutiner forbedrer hukommelsen og evnen til å multitaske.

Kjemp mot Alzheimers

Dans er en utmerket trening for hjernen og for å forebygge sykdommer som Alzheimers. En studie av eldre deltakere, publisert i New England Journal of Medicine, fant at hyppig dans øker mental skarphet og personer med Alzheimers er i stand til å huske lenge glemte minner når de danser til musikk de pleide å kjente.

DE KAN

DE KAN

KONTAKTE OSS

KONTAKTE OSS

XTROMBA det er en ekte eksplosjon avpositiv energi, et følelsesmessig løft av sinn og kropp, basert på en livsstil full av holdning, styrke, glede og energi… Gjennom dans.

XTROMBA Det er en autentisk eksplosjon av positiv energi, en emosjonell forhøyelse av sinn og kropp, basert på en livsstil full av holdning, styrke, glede og La Energy… Gjennom Danse.

© Xtromba – Alle rettigheter reservert.

© Xtromba – Todos los derechos reservados.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.