Uncategorized

DESCOBRIM XTROMBA: UNA MANERA ÚNICA I PIONERA DE FER EXERCICI A LLEIDA

Potser per les xarxes socials haureu vist alguna publicació sobre un mètode anomenat Xtromba. A priori, pot semblar una disciplina més que combina la música, ball i exercici. Però no és així.


De fet, aquest nou enfocament per cremar calories i adrenalina es basa en una sèrie de principis (o decàleg) per tal que es consideri com Xtromba. Tots ells amb la màxima d’alliberar emocions de forma alegre i divertida. A Lleida, fa uns mesos que de manera pionera, podem gaudir d’aquestes sessions, de la mà del preparador Xavier Grenier.

Per una sèrie de casualitats, en Xavi va descobrir què era Xtromba i sense dubtar-ho va voler aprendre-ho i que a Lleida poguéssim gaudir-ne. De fet, ell és l’únic instructor del territori i l’explosió de seguidors els darrers mesos ha estat brutal.

Ara, abans de tornar a la rutina del dia a dia, quan acabi l’estiu, està oferint aquestes sessions al Parc de l’Aigua. Així que esperem que amb reportatge us animeu a provar Xtromba i que formi part del vostre dia a dia. FDS.

Fuente: Teleponet.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *