EVENEMENT MADRID

Bestill nå!

XTROMBA Madrid er et unikt og eksklusivt arrangement organisert av treningsmerket XTROMBA, der instruktører og studenter fra hele Spania kommer sammen for å feire en dag dedikert til sport og helse i Ciudad de La Raqueta (C/ del Monasterio de El Paular Nº2).

XTROMBA MADRID tilbyr en energisk dansetreningsøkt med en mye mer festlig atmosfære enn de ukentlige timene i sportssentrene der aktiviteten vanligvis undervises.

En scene, LED-skjermer, 24000W lyd, lys og effekter vil gjøre denne XTROMBA-sesjonen til en unik begivenhet som du ikke kan gå glipp av. I tillegg kommenterer alle som har prøvd arrangementene våre det samme, at det er et arrangement der alle deltakerne nyter rytmen til den intense musikken og den beste dansen som XTROMAB FIT tilbyr.

Ikke gå glipp av arrangementet som vi avholder neste lørdag 1. april i Ciudad de la Raqueta.

XTROMBA er en eksplosjon av positiv energi, et følelsesmessig løft av kropp og sinn, basert på en livsstil fylt med gode holdninger, styrke, glede og energi. Som vi skaper gjennom dansen!

XTROMBA Det er en autentisk eksplosjon av positiv energi, en emosjonell forhøyelse av sinn og kropp, basert på en livsstil full av holdning, styrke, glede og La Energy… Gjennom Danse.

© Xtromba – Alle rettigheter reservert.

© Xtromba – Todos los derechos reservados.